torsdag den 19. maj 2011

Koldskål med frisk stevia

Her kommer mit forsøg med koldskål.
Jeg har forsøgt med helt friske og rå steviablade.
Dåg smager selve bladsmagen for meget igennem når koldskålen har fået lov at trække lidt. Så den er ikke helt optimal. Det kan dog godt spises :)

Næste gang skal man måske prøve med et ekstrakt i stedet for de friske blade.

Du får alligevel lige opskriften herunder.
Lad mig endelig få en kommentar med på vejen, hvis du har været heldig at få succes med koldskål lavet på frisk stevia.

2½ dl. ymer
2½ dl. kærnemælk
1 tsk. vanniljesukker
1 tsk. citronsaft
8-10 store steviablade

Steviablade og en smule kærnemælk blendes med stavblender.
Rør herefter resten af ingredinserne i.

Server med kammerjunker til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg vil blive utrolig glad, hvis du skriver en lille kommentar, store som små, korte som lange, tykke som tynde... en kommentar på min blog gør mig i rigtig godt humør også selvom det blot er en lille én... 1000 1000 tak :)