søndag den 6. maj 2012

Lakridscreme... Hvad kan man bruge det til?



Jeg har stadig en sjat fromage frais tilbage i køleskabet, som nok ender i en en gang bagværk.
Men tænkte lige at jeg kunne eksperimentere lidt med det.
Så det blev til en lakridscreme.

Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skal bruge den til.
Cremen smager godt nok i sig selv, men selvfølgelig en del af lakrids.
måske det kan bruges til pandekager, æblestykker eller til kage? Forslag og eventuelle egne erfaringer modtages gerne :)

Her er opskriften:

100 g. fromage frais
½ tsk. engelsk lakridspulver
et lille nip Stevia max sød (OBS! brug meget lidt!)

6 kommentarer:

  1. "fredagsslik" - som at få lov til at slikke dejskålen fra mors køkken - nu med lakridssmag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ahhh det var et godt bud! :D :D

      Slet
  2. Hmm... det skal åbenbart nydes med det samme... for idag er lakridssmagen næsten væk :)

    SvarSlet
  3. Lyder da bestemt som noget der skal prøves, - måske til hjemmelavede vafler :)

    SvarSlet
  4. Marengsbund+lakridscreme+friske jordbær, det tror jeg er et godt mix, gerne med lidt høvlet chokolade over :-)
    Der findes næsten ikke noget jeg ikke har prøvet at drysse lakridspulver over, eller har dyppet i pulveret :-)det eneste der ikke smagte godt var ananas dyppet i lakrids. Men et drys over en gammeldags æblekage,- mums siger jeg bare !

    SvarSlet

Jeg vil blive utrolig glad, hvis du skriver en lille kommentar, store som små, korte som lange, tykke som tynde... en kommentar på min blog gør mig i rigtig godt humør også selvom det blot er en lille én... 1000 1000 tak :)