søndag den 6. maj 2012
Lakridscreme... Hvad kan man bruge det til?
Jeg har stadig en sjat fromage frais tilbage i køleskabet, som nok ender i en en gang bagværk.
Men tænkte lige at jeg kunne eksperimentere lidt med det.
Så det blev til en lakridscreme.
Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skal bruge den til.
Cremen smager godt nok i sig selv, men selvfølgelig en del af lakrids.
måske det kan bruges til pandekager, æblestykker eller til kage? Forslag og eventuelle egne erfaringer modtages gerne :)
Her er opskriften:
100 g. fromage frais
½ tsk. engelsk lakridspulver
et lille nip Stevia max sød (OBS! brug meget lidt!)
Etiketter:
opskrift
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
"fredagsslik" - som at få lov til at slikke dejskålen fra mors køkken - nu med lakridssmag :)
SvarSletAhhh det var et godt bud! :D :D
SletHmm... det skal åbenbart nydes med det samme... for idag er lakridssmagen næsten væk :)
SvarSletLyder da bestemt som noget der skal prøves, - måske til hjemmelavede vafler :)
SvarSletDet er sikkert ikke værst! :)
SletMarengsbund+lakridscreme+friske jordbær, det tror jeg er et godt mix, gerne med lidt høvlet chokolade over :-)
SvarSletDer findes næsten ikke noget jeg ikke har prøvet at drysse lakridspulver over, eller har dyppet i pulveret :-)det eneste der ikke smagte godt var ananas dyppet i lakrids. Men et drys over en gammeldags æblekage,- mums siger jeg bare !